Звездите вещаят: Възход за България от Благовещение. До тогава ще трябва

...
Звездите вещаят: Възход за България от Благовещение. До тогава ще трябва
Коментари Харесай

Звездите вещаят: Възход за България от Благовещение


Звездите вещаят: Възход за България от Благовещение. До тогава ще би трябвало да сменим своя чип, поучават метафизици.
До началото на пролетното равноденствие българинът би трябвало да промени своя чип (поведение, метод на мислене, светоглед, равнище на духовност). За да се разкрие един по-добър път за развиване пред България. Това сензационно разкри системата на Фън Шуй, която си има и собствен предсказателен клон, наименуван Летящите звезди. Този клон е част от Школата на компаса. Базира се и на магическия квадрат, и на Китайската астрология и нумерология, и на Канона на измененията И-Дзин.

Според езотерика Ели Маринова до края на март има галактически предпоставки да стартираме да откриваме своята вътрешна мощ като народ и нация. Да възродим патриотизма си и своя възрожденски дух и да тръгне страната ни по един по-светъл път на развиване.

„ Не единствено да оценим благосъстоянията си, историческото и културното си завещание, естествените благосъстояния и забележителности, мощния български дух. Но и да стартираме да живеем по нов метод с възприятие за национална горделивост, с грижа за близък и за България “, декларира кабалистката Маринова. Тя предизвестява, че в случай че обаче позволим на гнева и разочарованието (от политици, цени и т.н.) да ни управляват, има заплаха да станем врагове на самите себе си.

Според източната прогностика интервалът за България ще бъде доста динамичен, настроенията ще бъдат крайни в обществото сред черното и бялото. Ще има осезаемо оживление, обменът на информация ще е много деен. Въпросите, касаещи финанси, политика, енергетика ще продължат да стоят на дневен ред и да чакат своите оптимални решения, коментира Маринова.

„ В персонален проект, в случай че не сме прекомерно напористи и заобикаляме споровете, месецът ще е добър за нас. Възможно е да отбележим прогрес в област, която до този миг е била подценявана, макар значимостта си, да поставим едно положително ново начало, което, с цел да го докараме до добър край, ще се нуждае от грижи, време и внимание “, поучава Маринова.

Тя даде и Фън-Шуй прогноза за 12-те знака от Източния календар от 11 март до 25 март, когато се празнува християнския празник Благовещение. Но доста от засечените трендове ще работят и малко по-напред във времето – до април. Междувременно на 20 март настава и пролетта, която съгласно античните българи се е смятала за старт на цялата година. За това е доста значимо по какъв начин индивидът и даденият народ ще влязат в този нов галактически цикъл – с горделивост, с положителни каузи и жизнен дух или с попарени криле и люти безадресни обети.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР